Tuesday, June 8, 2010

Promosi PEPSI terbaru dari 7-Eleven!!

Setelah kfc n pizza hut kuarkan produk PEPSI..nahh..lg stu ni...7-11 pon kuar kan gak cawan pepsi world cup 2010 ni..... yeahhhhhhhhhhhhhhh........ HIDUP CARA PEPSI!

nk dpt gelas ni kne spent rm 1.80 for slurpee...n rm 2.40 for kopok jajan tu...pastu 'bru muke alak senyum'........

dipanggil lenticular cup..bkn lentik cup k...huhu...

punce lenticular coz cawan die ala2.. 3D lah konon..tp xlah effect sgt..alah2 je tu.....huhu..

tgk gmbr kpale drogba bergerak2 kan tu?..haha layankan je... sape xnmpk getaran tu.. mknenyer nk pen....d.. umur...(aku xckp. korunk yg sebut..haha)


n sape beli sluerpee,,nnt dpt gak topping flavour also from PEPSI!!!

*stlh poster kfc n pizza hut aku dpt free...kali ne bru kene bayar kt 7-e...hahaha...lemak lah aku kalu madahhh nk free memanjang (tp free tu lah yg rare)..hahaha...naseblahhhhhh.........

6 comments:

  1. chenta pepsi, sour plum tu , saya pun ada 5, tapi cup tu belum lagi, nie nak pegi 7elevenlah nie..., jommmmmmm!!!

    ReplyDelete
  2. sekarangpun pepsi sedang menaik taraf menarik minat penggemar minuman, lihatlah sekarang.. banyak papan iklan pepsi baru di tepi jalan, baru tukar pepsi logo baru, tukar lagi pepsi sempena fifa..

    ReplyDelete
  3. iaryylr hehehe....evolusi pepsi smkin berkembang.......hehehe...hope dpt tgk lg collector2 pepsi.....
    ape lg serang 7-e!!!!!!!!!!!!!!!!!! attack!!

    ReplyDelete
  4. bob ,saya baru beli 2 set, rupanya cup tu tidak sama. Adik kedai tu cakap saya yang first beli kat situ, tersegihlah apa lagi..., tadi ramai orang.. tah cam mana nak sambar poster tu pula..,

    bab collector pepsi tu saya rasa ada, cuma mereka tidak berblog.. apapun dunia blog semakin berkembang.. kita nanti kemunculan mereka...

    ReplyDelete
  5. bro upload bro dua gelas ko tu...aku nnk tgk ape beza die...huhu..thanks...
    heheheh tgguuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  6. Bro Bob, gelas 7eleven ini yang ada 2 versi, bukan kfc, yang lagi satu negro pulak kat depan.., sekali tengok tak perasaan... tapi kat tempat saya satu kedai sekotak jer ada...

    ReplyDelete