Saturday, June 12, 2010

Poster Kadbod PEPSI BECKHAM

mggu ni aku rse...mggu rezeki aku dpt poster....kali ni, aku dpt poster yg saiz die lbih besar ckit dr poster siti ritu...hehe....lokasi penemuan di kedai gunting rambut johor bahru... (wlpun poster ni..xlah rare sgt,,,tp aku dpt brg pepsi yg aku xde..so ni rare di mata aku lah...hehe)

relevan poster di kedai gunting rambut..of course lah kerana menjadi rujukan utk customer kt kdai tu wat potongan rambut ala beckham2...(konon lah klu muke dh mcm player afrika..jgn mimpi lah nk nmpk mcm beckham gak..wlpun style rambut same..hehe).

time rambut aku ngah potong lah..aku terpandang poster ni melalui cermin kt kdai tu...ah..sudah..haha time ngah potong rmbut ni,kpale otak aku dh start mengelodak memikir nk wat ayat utk dptkan poster ni...haha mental block jap tbe2...

n jeng3...lps potong rmbut ..time nk wat payment rm8 harga caj gunting..aku byr rm10...n pstu berbunyik 'bang..xyah ksik duit blik lah...saya nk angkat poster beckham tu..huhu..time world ni bang..gyle bola ni...hahaha'..then abg tu mnjawab slumber keikhlasan... "lah..ko nak ke?...amek jelah...stkt style rmbut botak..aku leh wat tanpa tgk gmbr tu'..."nah amek blik rm2 ko...' hahaha...so pntup dialog yg chantek..aku blah kesyuman...krn dpt bende free...free itu indah...hahaha


blik umah..cri blik tin pepsi beckham..nah,,,ngam..baru dpttt..bergu baek....huhuhu

1 comment:

  1. weh aku ada poster siti ngan ricky leh. aku simpan dalam file. time tu aku rasa tahun 1996~1997. Masih ada lagi =) tapi color aga kuning2 skit, dari start dapat poster aku simpan dlm file plastic. so clean la poster tu ^^ contact aku kalau nak tanye ape2

    ReplyDelete