Thursday, June 10, 2010

Poster @ cardboard PEPSI DATO SITI NURHALIZA

pram...param.................ini die poster dato siti yg aku bru dapat.... hahahaha hasil perjanjian sulit dgn http://afzarizal.blogspot.com/ finally aku g serang kedai runcit apek cina...haha bermodalkan rm 0.60 (bli roti kacang) aku dpt 2poster dato siti.. n 1 ricky martin..

poster ni awalnya digunakan sbg penahan kepada roti dari jatuh....haha uncle lu mmg kejam dgn pepsi..haha...tp xkesah lah..skrg aku akan mnaik kn blik martabat poster ni.haha

awal2 uncle tu mmg xnk tolak lah...die ckp.." wooo xleh jual lah..ini gambar siti manyakk chantek...blum kawen lg'..hahaha tp hasil berkat doa..n moto pepsi aku didepan kedai apek tu..die yakin yg aku mmg syg pepsi..so dpt lah dibawa blik dlm hujan renyai2 kesyukuran...


siap sign ricky martin lg beb..hahaha...tin pepsi ni aku dh simpan time sekolah menengah lg...hehe.

*korunk rase dato siti ade x poster die sndri ngan tin pepsi yg die pgg tu..??hahaha...so to dato siti nurhaliza...jika..dato nk blik poster ni...boleh dato...kite bincang harga nnt... (mimpi lah dato siti bace blog aku!)

3 comments:

  1. bro, dah ada poster siti, tin pepsi Dato siti nurhaliza dah ada ke?

    ReplyDelete
  2. hahahaha alamakkkkk en mat dh bertanya...xdelah en mat...time tu kawan sekolah rendah lg..lah en mat..xsempat nk collect... en mat ade ke pepsi siti?..ade post lh en mat..terase gak nk tgk..ni wat rujukan..

    ReplyDelete
  3. bob.cian poster tu dipasangkan ngan can yg berlainan...

    ReplyDelete