Saturday, July 10, 2010

PEPSI SOUTH KOREA


rse lame xon9..smjk dh smbg study ni..bgitu jgk dgn rse lme lg xpos brg2 pepsi...brg byk nk post....hahaha chewah ye ye je brg byk....sdpkan ati sendri,,,tp btul lh laptop aku leh lak rosak bluetooth..so mmg payah lg nk transfer gmbr dr hp ke pc....

so antra koleksi terbaru lg ialah pepsi 'slim tin'... south korea mari....aku dpt tin ni.dr player korea park ji sung yg frust kalah world cup...aritu...die bling kt aku,,,so aku kebah jelah..hahaha korunk fhmkan aku menipu....hahaha..tp klu ade yg nk percaya gak..cter ni,,, aku xpakse...hehe


so ni dr sisipan belakang tin ni...full tulisan korea....tin yg agak unik..tp malaysia gak penah kuarkan tin pepsi mcm ni...papepun thanks to collector coke amer jb....lobank die....aku dpt bende ni...

5 comments:

  1. fuyoo!..park ji sung baling.. nasib baik sempat sambut, klau kena kepala.. nanya!

    ReplyDelete
  2. fuyoo, cantik pepsi nie! cayalah...

    ReplyDelete
  3. blue: hahaha thanks bro..coz caye cter aku..hahaha....hope mlm ni david villa pulak lempar tin pepsi spain kt aku pulak...

    iaryylr: thanks dude....pepsi mmg chantek...hehehe

    ReplyDelete
  4. salam ziarah.....skodeng2 teruih teringin nak follow...best gitu

    ReplyDelete
  5. thanks lan.... tp blog aku msih tahap biase je..blm thp dewa lg..tp aku stil try cri kelainan bersama2 pepsi ni...hehe

    ReplyDelete