Thursday, July 15, 2010

Koleksi Mini Cans PEPSI


Kali ni juz menunjukkan pulak koleksi2 tin kecik pepsi yg xseberapa ni.... pepsi ni kdg2 rajin gak kuar kan mini2 can ni..dan aku berjaya kumpul setakat ni dr flavour pepsi, pepsi max, pepsi diet..n klu xsilap rsenyer pepsi twist pon ade...tp aku msih tidak ketemu lg...huhu step by step der.....



rpenyer dr dolu-dolu lg, pepsi putih ni dh kuarkan tin versi mini can ni eh....



mini can yg ni ..yg terlatest aku dpt dr cazen aku g dubai aritu..(org len cbuk nk kirim baju lah...sovunier lah..apelah)...huhu tp aku dpt tin kosong pon dh bersyukur dh... tp yg ni stil full of water k..hehe



BEBSI dr saudi arabiah turut tidak ketinggalan mengeluarkan versi mini cans gak....huhu

(soalan siyes ni aku tny: coca cola ade mini cans gak tak?..xsilap aku mcm ade gak kn..cherry coke?..tp aku xsure...so ade ke x..coke mini cans?)

5 comments:

  1. pepsi twist mini can???aku rasa x penah jumpa gak kot.coke mini can yg mana satu?

    ReplyDelete
  2. xsilap aku kt mudah ade 1 tin.pepsi twist...
    coke..? aku tny korunk..korunk jgn tny aku blik...coke pling aku lemah knowledge..hahaha..
    tp aku mcm pernah terpandang size die lbih krg mini can pepsi gak..tp klu xde..aku silap kot..mybe ilusi dusta semate2 kot...huhu

    ReplyDelete
  3. wau mini can ...cantek, teruskan usaha mencari, mana tau ada tin pepsi bunian nanti macam en mat dengan botol coke bunian...

    ReplyDelete
  4. en mat sndri dah tahap dewa,.....so mmg layak jumpe btol coke bunian....hahaha.....

    ReplyDelete
  5. bob,coke pun mmg ada mini can juga.kat blog afzarizal kan ada "tin kontot",hehehe.

    ReplyDelete