Tuesday, July 13, 2010

Kipas Pepsi World Cup 2010


world cup tamat dan kepanasan world cup taun ni ..cuba disejukkan dgn kipas world cup 2010...huhuhu...... kali ni aku tunjukkan kipas yg bkn aku bli..tp dapat melalui kejadian malam pelik atau dgn bhse kasarnya malam akhir zaman,,,,..kipas ni simple.tp malam itu...huh!..ssh nk ckp...



pada malam yg dijanjikan aku dduk mengeteh bersama afzarizal dan amer (pgumpul tin coke tegar..huhu)...dan abg dolah last minit xjd trun.atas sbb2 yg xdpt dinyatakan disini...hahaha (rugi abg dolah xjd saksi malam aneh tersebut)..hahaha

sewaktu dok syok ngeteh ...tbe2 kami dikejutkan dgn kejadian yg mengaibkan..!! kami terlihat ade kucing yg cube melakukan hubungan sonsang sesama jenis!!!! astafirullah!!! kami compem 2 2 ekor kucing tersebut..adalah spesies jantan setelah penelitian pnuh dilakukan!!! huh!! kucing pon dh jd akhir zaman!!! kucing pon kucing gay!!!! arghhhh!!! xsenonoh!!!!

lalu semasa kami cube menghalau dan melempar batu utk mghalang hubungan songsang tersebut..lalu muncul lah kakak buat air kt kdai tu (waiteres)..kakak tu pon ngah pelik tgk kejadian tersebut...sambil tgnya mengipas2 dirinya yg tgh dlm suhu panas..




hahahaha ammmmek....dgn sekilat pantas..afzarizal..memunjukkan kt aku...'bob!!!....pepsi tu!!' hahaha so aku juga dgn confident trus bngun usha kipas kakak tersebut..dan finally ni lah hasilnya...aku dpt kipas pepsi dgn free,,,soal siasat dilakukan juga kat kakak tu mane dpt kipas ni...tp kakak tu pon xde jwpn nyer...tbe2 kipas ni ade kt kedai....huhuhu..

aku smp skrg usha gak mane2 kedai or shopping complex yg ngah promote brg kipas pepsi ni..tp syg msih xde jwpn...so sekian sajelah.. kisah benar yg berlaku pd mlm tersebut..aku xthu ape kesudahan kucing tersebut...hope kucing tu bertaubat segera....sekian...renung2 kan....selamat beramal....

2 comments:

  1. cantek kipas tu, letih nak mencari, kalau ada rezeki bolehlah dapat nanti, banyak promosi yang diorang buat tidak ada info dalam laman web, baik apa jenama pun, hampir kesemua free gift dan lain-lain.. . Tapi rasanya kat sure heboh mesti ada gift kut sebab hari tu dalam tv ada nampak booth pepsi kat tv.. .

    ReplyDelete
  2. hahahaha...pepsi dh msuk jom heboh eh...hahaha...agak relevan gak klu kipas ni dikaitkan dgn booth pepsi kt jom heboh...

    ReplyDelete