Friday, March 4, 2011

apron pepsi 2011

mggu2 assignment berlambak2 dtg lg..........huh....lenguh pale otak...lunyai.... smp nk post item2 pepsi pun tergendala...huhu....
ok kali ni aku posting apron pepsi yg dapat ritu...huhuhu..punce hasil ialah akibat dr nk release tension otak...g lah jln2 jap....kt pasar karat ( lame xtrun p.krt jb....coz mkin lame..mkin byk brg2 merepek!)..jln2..tup2 mcm biase...jumpe azmi psr krt....settle...sebat.satu apron ni...thanks mie..coz still simpankn...huhuhu.
balik...smp umah...mmg aku scare kejam nyer memanggil adik aku utk jd model paksaan pepsi ini....huhu...tanx my sis ok..jasamu dkenang...hehehe

4 comments:

  1. Nama pun adek of coz la kena dera... hahaha....

    ReplyDelete
  2. Bro,lebih baik korek lagi barang pepsi dan simpan lebih, nanti boleh trade dengan geng pepsi atau jual he he he!

    ReplyDelete
  3. apsal ko x try pakai apron ni bro? kate chenta pepsi? aku ingat ko bertambah machorr pkai apron ni nnt..

    ReplyDelete
  4. tj: haahha ko lg mengalakan xtvt pembulian eh..hehe
    iarrylr: ok..boss..menurut perintah...
    jdm: aku dh pakai...xjd macho..tp jd seksi lak..so aku remove pic aku...hehehe

    ReplyDelete