Tuesday, February 22, 2011

PEPSI DUNGUN, TERENGGANU

Minggu ni..mmg minggu menerima je...n kali ni..still brg repro...tp ttp aku appreciate pemberian adik aku yg study kt uitm dungun....tanx beb...brg ko pos dh slmt smp johor........ni kire hadiah dr duit ptptn lah ni...???!!! hahaha tanx again my sis.....

key chain botol pepsi 285ml mini size...tmpt ditemui kedai gedik2 cenderamata gurl2...huhuhu

5 comments:

  1. skang ni member dah takde pegi kedai2 runcit korek botol sambil makan roti kacang..skang maen kedai2 gegirl pulak sejak dalam hati ada taman neh..bob,getah rambut stroberi satu!cabotttt!!

    ReplyDelete
  2. dah free sapu je janji ada logo pepsi...

    ReplyDelete
  3. ropanya banyak jugak barang2 repro pepsi ni ekkk..cabottt!!

    ReplyDelete
  4. yelah.....adeq....aku mmg penggemar repro.....

    acid: hehehe,..org belikan...aku sebat je....huhu

    ReplyDelete