Wednesday, February 16, 2011

truck coca cola mmg truk!!!! part 2!!

ini ker...yang dikatakan coke hebat...??....truck coke mantap??...jauh beza....kan afzarizal ngan truck2 pepsi............sila lihat contoh dibawah!!!!!!!
malas nk ckp.....modify baek!!!! coke ade?....
truck yg lebih bersistematik!!!
siap men race lagi!!! pepsi mmg brani!!!!
malasss nk ckp lg....lu fikirlah sendiri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaah love pepsi hate coke!!

7 comments:

  1. uih...uih....bisa terbakar peminat coke nie...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..aku saja tujukan kat kawan baik aku...yg sangattt suke cari gado ngan pepsi...tu je...hehehe

    ReplyDelete
  3. pepsi dengan cola dua dua aku minum, dan waktu sama-sama masuk mulut aku rasa sebagai ada perlumbaan untuk masuk perut, amat sengit di usus berlumba bagaikan usus aku ibarat litar lumba... he he he!

    ReplyDelete
  4. truck pepsi buat nascar tu x bleh la... hahaha... mcmane nk buat lap tu?? mau terbalik truck tu.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. kalau nak tau,truck merah tu lah truck coca cola! dah sampai garisan penamat sejam lebih awal.yang tertingal cuma 2 truck ni aje..sampai kan kategori drag car pon dah start,diorang ni tak habis2 lagi hahah

    ReplyDelete