Monday, March 28, 2011

BEG SYILING PEPSI

Jenguk2 jap..kt blog yg dh bersarang ni jap....maklumlah..aku smkin mhampiri final exam..so segala test n final project amat berlambak2...dan perlu di submit..di atas tarikh yg xmunasabah..hahaha...tension...

so kali ni..juz posting biasa dari aku beg duit syiling pepsi.... kalau tgk design...pun ade yg dh dpt detect..beg ni dikeluarkan masa world cup ritu......
beg zip....dr pepsi..hanya sebesar tapak tangan je....
uniknya ia boleh dipakai di pergelangan tgn...huhuhu...refresh your world....tp klu umor 11 thn kebwh manis lg pakai beg mcm ni..tp klu 30keatas...huhuhu...pakai beg mcmni kt tgn..ehehe...pikir sendiri lah.....huhu...mmg RELEVANNNN HABISSS.....

p/s AKU NK MTK MAAF SECARA TERBUKA PADA ADEQJB....SUNGGUH BRO...BKN XNK G MAJLIS KO...TP AKU TIME TU...BTUL ADA KURSUS SEMINAR KT UTHM...MMG XDPT KLUAR BRO..SORRY SGT....SMP SKRG AIR MATA AKU MASIH MENGALIR KESEDIHAN..XDPT TGK KO ATAS PELAMIN..BTUL BRO..AKU BKN SENGAJAKAN....

4 comments:

  1. Bob Pepsi,
    Beg pergelangan tangan pepsi tu boleh juga dibuat simpan toyol untuk exam, atau boleh buat simpan tisu bagi mudah mengesat air mata yang berlinangan..., kawan tu tengah syok-syok menikmati alam rumah tangga tau!, Pergh! Raya nanti lagi Seronok beraya bersama Isteri! he he he!

    ReplyDelete
  2. peh gilak ah dah macam artis la polak kan mintak mahap secara terbuka..kali ni aku memang salute lah kat ko bob sebab dengan gentelman meminta mahap hehe..ala ko ni,selama ni ko ingat sindiran tu serius ke?macam la ko tak kenal aku ni..takpe,aku paham.dulu pon aku student jugak..iaryylr,memang best jugak ek kawen ni?kalau aku tau bestnya kawen ni,lepas sunat je aku terus kawen hahah!tapi raya macam ada konflik untuk beraya rumah mertua yang mana huhuhu..kena cabut undi lah nampaknya..untuk bob,jangan lah menangis lagi yek.dia bukan mengalir air mata tau,air tu dok bertakung je kat kelopak bawah tu hehe..aku dapat bayangkan ko camtu bob.dengan tekop mulut pakai bantal sambil meniarap hahah

    ReplyDelete
  3. iarrylr : idea baek bro....utk simpan toyol eh......hehehehehhehe..insyallah akan ku usulkan pd pelajar2...len.....

    ReplyDelete
  4. adekjb: hati kau terlalu putih...utk....memaafkan..aku....ooo sucinyer hatimu....

    ReplyDelete