Saturday, May 15, 2010

Paper Cup & Plastic Cup PEPSI


ni juz antara koleksi paper cup n plastik cup xseberapa n semegah dr aku...mmg xbyk dpt aku kumpulkan..juz ni jelah yg termampu..hehehehe...

majoriti paper cup pepsi hanya dikeluarkan oleh KFC shj.. n ada satu lg fastfood makanan ikan (lupe lah name kedai tu)..

kalau plastik cup pepsi lak aku byk dapat dr 7-11 jelah...


thanks gak kt abg dollah and adeqjb coz ade memberikan aku paper cup pepsi ni..( al maklum aku collector hingusan..so mereka2 ni lah byk membantu..hehe)

2 comments:

  1. sama-samalah sayapun collector hingusan juga, tapi tidaklah meleleh tak berlap, ha ha ha! banyak juga paper & plastic cup ni, teruskan usaha!

    ReplyDelete
  2. IARYYL ..hahahaha...aku mmg ikut ckp melayu skrg... pelan2 kayuh...hahahaha

    ReplyDelete