Wednesday, April 21, 2010

MENCARI KELAINAN BERSAMA PEPSI


SALAM PERKENALAN untuk semua....1st time aku berkarya untuk blog...hahaha..so ayat2 ni sume kire ayat2 gelabah lah..standed dak baru....hehehe


wujudnya blog ini..juz untuk menunjukkan minat atau CHENTA pada PEPSI....hehe..


banyak masyarakat di Malaysia terutamanya ..byk taksub sgt pada COCA COLA...so kewujudan CHENTA PEPSI ini untuk aku mengumpulkan peminat2 PEPSI di Malaya ni...


aku tau PEPSI COLLECTOR..paling susah nak cari..majoriti..dak2 coke...kdg2 rse PEPSI mcm jadi anak tiri je..hahaha...brg2 PEPSI pun xbyk nk dibandingkan dgn coke..so itu yg best tu..cabaran beb...n utk newbie2..yg nk collect PEPSI korunk xterlambat lg..hehehe..sempat nk kejar2 brg yg korunk xkumpul lg..


so aku hrp..korunk support blog ni...lah bg mereka2 yg ade minat same mcm aku..yakni 'NAK KUMPUL PEPSI'..huhuhu


7 comments:

  1. selamat datang Bro ke alam koleksi air soda, lamned, lamenet, lemonade or aerated bro, tak kira apa juga air minuman yang anda kumpul , kami para collector di Malaysia akan bagi support.

    ReplyDelete
  2. thanks en mat....kawan pon newbie lg...thanks coz ksik smgt..
    idup collector MALAYSIA...!..
    kita ade level tersendiri..hehehe yeah..

    ReplyDelete
  3. Selamat datang bro.. aku pun baru dalam dunia bloggers ni, tp dah otai dalam dunia air soda ni, kitaorg geng2 soda layan semua brand.. tak kira apa level pun kita, takde nak pandang sebelah mata, takde nak anak2 tirikan brand2 soda yang lain.. takde brand2 lain maka tak meriah dan tak berserilah koleksi soda kita..

    ReplyDelete
  4. hahahaha thanks megat...stuju ape yg ko ckp...
    hehehe cume aku sdkit fanatik pada pepsi..tp aku ttp respect thdp otai2 geng2 soda len..cume blog ni try nk cri kelainan ckit..
    thanks bro..coz mgalukan khadiran aku...cewahh..

    ReplyDelete
  5. tipu dan hipokritlah aku kalau dalam simpanan aku takde pepsi.terima kasih juga bro kerana bikin blog utk dikongsi bersama.

    ReplyDelete
  6. blurguyz79...haha thanks beb..aku bdk mentah gyle dlm koleksi2 ni..tp aku akan try tunjukan brg2 pepsi sedaya mkin...hehehe...pepsi yg mencabar...brg xbyk..

    ReplyDelete
  7. waaa! chenta pepsi jgak..
    haha aku pon bru nk bjinak2 dlm mengollect pepsi ni tp rse rugi plak xkumpul pepsi dr dlu..skg nk cri pepsi yg lme2 pyh gak,kalo ade pon hrge agak mhal,besela brg old school..tp apekan daye mse tg blalu xkn brulang kembali..cewaah! haha,pape pon gud luck dlm menyaingi coca cola..idop pepsi! wsalam..

    ReplyDelete