Saturday, April 30, 2011

FRIDGE MAGNET PEPSI 126 TAHUN STGH.....

 masih lagi dalam minggu peperiksaan akhir tahun.....huhu..tp duduk2 utk mereleasekan tension study...post lg barang pepsi yg baru dapat..... lg stu, mggu ni aku agak jelezzzz aku tgk sume peminat2 coke berlumba2 gi mcd..sume nk amek gelas coke 125thun...huhu...pepsi?...hahaha sabar jelah aku....
so dgn niat cemburu dan dengki,,aku nk namakan frigde magnet pepsi yg dibeli di dungun, tganu oleh adik aku...(tanx aten)...sbg PEPSI 126 TAHUN STGH!!!!,,,huhuhu

Wednesday, April 27, 2011

Crate Pepsi Sama Tapi Tak Serupa..hehe

dalam dok sibuk dengan final exam ni....aku lepak2 minum kat batu pahat..n tup2 ternampak crate pepsi...so dgn jiwa yg tenang aku amek dgn sopan santun bwk blik ke asrama...dan seterusnya dibawa pulang ke jb...
sampainya di rumah aku nk kumpulkan ngan crate2 terdahulu... dan aku bru terperasan rpenyer ade perbezaan pd crate yg aku bru amek ni..berikut ditunjukkan perbezaan2 tersebut..
1st korunk tgk corak tepi crate ni pun dh berbeza.....
2nd yang baru dpt ni tertera tulisan PROPERTY OF PEPSI-COLA PRODUCTS MYANMAR LTD......yg kt bwh pulak PROPERTY OF PERMANIS SDN BHD..
selain itu jgk..pemegang tepi die pon lain.......
pandangan corak dr atas crate ternyata berbeda ya....hehehehehe

Sunday, April 10, 2011

Finally Beckham Kembali Bersama Pepsi Lagi!!

yeah.....jeng...jeng......setelah 2 taun menyepi dr iklan komersial pepsi..david beckham finally kembali menjadi model pepsi semula...bersama pepsi light...huhu.....kalau korunk nk tgk iklan terbaru beckham ini.....sila rujuk youtube ok.....huhu
tribute dgn khadiran beckham ni...saje2 je ..aku up kan model casing nokia butterfly ni..klu dlu sape2 pakai nokia8250 ni mmg dh ckop hebat lah..huhu...esp aku time sekolah2 dlu...so time dolu2..aku ade sebat bende ni kt kedai henpon cine area mount austin..casing beckham pakai jersey pepsi..........
beckhammmm is better than drogba....................yeah!!!