Wednesday, April 27, 2011

Crate Pepsi Sama Tapi Tak Serupa..hehe

dalam dok sibuk dengan final exam ni....aku lepak2 minum kat batu pahat..n tup2 ternampak crate pepsi...so dgn jiwa yg tenang aku amek dgn sopan santun bwk blik ke asrama...dan seterusnya dibawa pulang ke jb...
sampainya di rumah aku nk kumpulkan ngan crate2 terdahulu... dan aku bru terperasan rpenyer ade perbezaan pd crate yg aku bru amek ni..berikut ditunjukkan perbezaan2 tersebut..
1st korunk tgk corak tepi crate ni pun dh berbeza.....
2nd yang baru dpt ni tertera tulisan PROPERTY OF PEPSI-COLA PRODUCTS MYANMAR LTD......yg kt bwh pulak PROPERTY OF PERMANIS SDN BHD..
selain itu jgk..pemegang tepi die pon lain.......
pandangan corak dr atas crate ternyata berbeda ya....hehehehehe

2 comments:

  1. oi dah sah2 tulis property of PEPSI... tap hang bawak balik jugak na......

    ReplyDelete
  2. dh minat punyerr psl......huhuhu....aku sebat..dh x amek peduli.....huhuhu

    ReplyDelete