Friday, June 10, 2011

Harap Pepsi Aku Terus Berkembang Pesat......


arrrghh..minggu2 cuti sem dh hampir ke penghujung....menyampahnyer aku nk balik universiti semula.......huhuhu..tp hrp...aku akan trus dpt menebus jenazah2 pepsi yg tersadai agar dpt dikebumikan dgn seelok2 nya...di tanah perkuburan pepsi di umah aku ni...walhal mase blaja ni mmg buzy..ngan asment...

kdg2..rase sunyi gak...mcm aku sorunk je fanatik pepsi....xramai..n xsekuat collector coke...tp kdg2..aku RASA BAHAGIA SGT..BLER AKU SORUNK JE FANATIK PEPSI..KERANA AKU TAK PERLU BEREBUT DGN ORANG LAIN....HAHAHAA.......


so..gmbr diatas..menunujukkan koleksi..aku dr aku mula2 start men time zaman sekolah menengah lagi n smp skrg...huhu..hrp aku akan terus kumpul pepsi utk lg 30 tahun yg akan datang.....skrg bru 25thun.. tmbh 30 bru 55 tahun...still kuat lg...insyallah....

3 comments:

  1. tanx a lot to en megat....for supporting....huhu....hehe

    ReplyDelete
  2. syabas2!!tahniah2 mr bob!!keep it up brO!!!

    ReplyDelete