Tuesday, June 28, 2011

Stiker Cermin Esbok Pepsi



lame lak rse xupdate...standed bz blaja...hahaha uwekk...papepun tanx my sis...coz sudi cabutkan sticker pepsi ni.. kt kedai runcit mersing,,,,huhuhu.....condition still ok lg...huhu...asalnyer di peti ais...dan kini akan menjadi cermin pelekat kereta pulak...huhuhu..... (tanx abg dolah..inspirasi dr abg gak...sy pgg je cermin kete abg..esk sy dh dpt...hehehe)


SATU PEPSI......PELBAGAI KEMUNGKINAN BEB!!!!!!......RENUNG2KAN SELAMAT BERAMAL!!! HUHU

Friday, June 10, 2011

Harap Pepsi Aku Terus Berkembang Pesat......


arrrghh..minggu2 cuti sem dh hampir ke penghujung....menyampahnyer aku nk balik universiti semula.......huhuhu..tp hrp...aku akan trus dpt menebus jenazah2 pepsi yg tersadai agar dpt dikebumikan dgn seelok2 nya...di tanah perkuburan pepsi di umah aku ni...walhal mase blaja ni mmg buzy..ngan asment...

kdg2..rase sunyi gak...mcm aku sorunk je fanatik pepsi....xramai..n xsekuat collector coke...tp kdg2..aku RASA BAHAGIA SGT..BLER AKU SORUNK JE FANATIK PEPSI..KERANA AKU TAK PERLU BEREBUT DGN ORANG LAIN....HAHAHAA.......


so..gmbr diatas..menunujukkan koleksi..aku dr aku mula2 start men time zaman sekolah menengah lagi n smp skrg...huhu..hrp aku akan terus kumpul pepsi utk lg 30 tahun yg akan datang.....skrg bru 25thun.. tmbh 30 bru 55 tahun...still kuat lg...insyallah....

Tuesday, June 7, 2011

Poster Product of Permanis (pepsi)

kali ni pon dgn rase rendah diri hanya memaparkan poster hingusan dr aku lg.....huhu.. poster yg bru ditemui di lokasi dungun, terengganu.. Poster yang memaparkan produk2..yg dikeluarkan oleh Permanis Malaysia... (kira mcm adik beradik pepsi lh kt msia ni....hehe)

antara item yang dipaparkan..ialah dr product twister...7up...revive...kickapoo..tea lipton and semestinya PEPSI...huhuhu..poster ni biasaje.. xde kelebihan ape pun..cuma kepuasan bg aku..hehe...wasalam..

Monday, June 6, 2011

Kehebatan Truck Pepsi Malaysia

selalu dok bangga dgn truck2 overseas..finally..aku sendiri rase kepuasan tgk truck2 malaysia sendiri..mcm biasa..tak lain..tak bukan...truck dr company PERMANIS lah..hehe

truck2 terdiri dr revive isotonic...PEPSI...mountain dew...amat menarik sekali bila depan mata tersusun rapi...kalau lh dapat collect..ltk dpn rumah kepuasannnnn bro...hahaha

pic ni..juz..utk aku share2....tunjuk2...kt kwn2 len..bknpe..hati ni..teringin sgt nk tgk truck2 dr coca cola malaysia pulak...hehehehehe

POSTER PEPSI MERISIK KHABAR KO!..

hanya poster biasa...dan tidak lah rare manapun...hanya untuk melengkapkan koleksi pepsi yang ada...poster yang masih dalam usia muda...lagi...bermodelkan AZNIL HJ NAWAWI..sbg pemanis....huhu

agak tertarik dengan ayat.....
TANGAN YANG MEMBERI LEBIH MULIA DARI MENERIMA.......
so kpd rakan2 lain..selalu2 lah memberi saya item2 pepsi ok..jgn jual...bagi trus lg afdal...hehehe

Saturday, June 4, 2011

Pepsi Japan 500ML!!

sori kawan2...mggu ni byk dpt tin..so aku post tin lah...hehehe.... nk wat cmne JANJI PEPSI....kali ni aku post bapak tin pepsi...hehehe...korunk leh tengok perbezaan pepsi jepun vs pepsi malaysia....huhu..berbaloi2.... 

 ni contoh pepsi aritu....post terdahulu...tgk logo pon korunk dh tau..

ni dia...dari jepun dia mai...manja..punya....hahaha

sisipan potongan lentikan belakang badan.......hehehe

Friday, June 3, 2011

Hadiah Utama Untuk Kuiz World Cup Pepsi

sorry lambt posting lak psl hadiah dr event pepsi aritu....huhuhu....menyirap je aku tgk kereta ni......aku kalah dalam peraduan ni..aku menang saguhati jer....tu pun permanis suruh amek hadiah...aku xgi amek..coz jauh....kt k.l..aku lak time tu  ngah sibuk kt unv...

hehe..skrg ni rse ralat pulak...xpe lah..nnt ade lg..aku cube lg..papepun tahniah permanis n pepsi kerana mengotakan janji.....tahniah pada pemenang

Thursday, June 2, 2011

Pepsi Regular South Korea

 Posting kali ini hny ingin menunjukan variasi pepsi South Korea pulak...coz tin2 sebelum ni byk dtg nya dr japan...dan kali ni tin pepsi ni ialah dr tahun 1999.
aku pun xfhm ape mskud tulisan korea ni......huhuhu...punce dpt tin ni..ialah dr AZMI JAWS...... hehe..lame rsenyer xjumpe mie..kt psr karat pon dh lame..dh aku xpergi, apetah lagi singgah melepak berbual...hehehe.

dua tin kat belakang tu..aku dh pnh posting...pepsi korea terbaru skrg....

Wednesday, June 1, 2011

PEPSI EXPLORE...EXPRESS..DISCOVER DIREGUKAN!!

PEPSI FOOTBALL STUFF beckham.... can...botol plastik....plastic cup


PEPSI EXPLORE, EXPRESS, DISCOVER. can..pet bottle..tumbler

PEPSI EXPLORE, EXPRESS, DISCOVER can..pet bottle..paper cup

minggu cuti semester ni..alhamdulilah ada lg dapat brg2 pepsi yg sebelum ni sudah ada tp xckop regu..so bler dh dpt..leh lah aku satukan lg...... cuti sem semakin singkat.....arghhhh...........benci2...huhu...slalunya time cuti ni jelah..aku dpt cari2 barang........kalau dh start blaja...mmg dh kurang masa mengoreknya...