Tuesday, May 31, 2011

Gelas Pepsi Regular Putih

ni gambar miss world usa dulu ...cindy crawford...die pernah diambil sebagai duta pepsi di awal 90 an ni...alang2 aku tgk die pegang pepsi putih ni..aku terus..regukan dgn item2 pepsi regular putih yg dah ade kat tangan ni...hehehe...

gelas plastik ni..pon aku baru dapat dlm mggu lepas......mybe byk org dh ade..tp aku bru ade..hehe.... papepun punce dpt gelas ni..sekali lagi dr en ali popia kite....tanx a lot king coke...ade lagi kasik lg...hehehe

Monday, May 30, 2011

Coin Bank Pepsi NTUC Hougang


finally, coin bank ni sampai jugak kepada aku setelah sekian lama.. coin pepsi ntuc hougang yang dikeluarkan pada 1997 dan pepsi ntuc hougang diambil nama dari satu supermarket di kawasan hougang singapore.


punce dapat tabung ni ialah dari blurguyz ..tanx again dude...... yang telah menyerahkan kepada afazarizal.... tanx jugak afzarizal kerana menyimpan dan menyalurkan kepada saya.jasa korunk amat besar....huhuhu.semasa malam penerimaan ni punce melepak bersama pit coke...abg zul botol...dan amer coca cola...huhuhu....

 pandangan sisi depan...aku dah dapat tin pepsi die dlu...baru aku dapat regukan dgn coin bank ni...

hebat gak supermarket ntuc ni..leh kuarkan pepsi dgn label nama tersendiri kt tin tersebut....huhu

Sunday, May 29, 2011

AKU CAKAP XNK CAYE!!!!!!!! NAHHH HAMBEKKK!!!.......HAHAHA

nak aku kuarkan fakta bru nk percaya................yeah permanis menang award......hahahaha.....pembotol terbaek....haha..jangan marah sahabat coke saya di larkin tu......haha...sumber utusan malaysia n bernama ok....mane tau nk chek ngan mata sendiri kan....nk aku sebut tarikh surat khbar x?...hahahaha... permanis mng!!....hrp pengeluar botol coke malaysia cuba lagi taun depan ok..hahahahaaha

Friday, May 27, 2011

Paper cup Pepsi Nur Kasih The Movie

petang tadi dok boring kat umah....g jalan-jalan tgk wayang.......cter NUR KASIH THE MOVIE... time pas nk bli tiket wyg....standed ar..mesti nk kene bli popcorn....ngan set air...tup2 baik je..cashier tu jolok paper cup ni.... hehe ...pepsi lak...tu.....hehehe...tersenyum baik aku distu...kerana aku tau...paper cup mcm ni..aku xde lagi...hehehe....so...ape lg..aku trus mtk extra stu lah...coz xnk kena air...stokk bru punyer...hehehe...sekian....cter nur kasih mmg x rugi!!!!!!......
p/s : tanx model from perlis........hang2 tgk ja...post ni....jangannn komen nah............hehehehe..

Thursday, May 26, 2011

Pepsi Shirt (Kemeja Denim)


Hehehe....dah lame xposting baju2 pepsi ni...and kelainan kali ini bukan tshirt,,,,tapi kemeja denim....atau bahasa lain..kemeja kain jeans lah....huhu. tgk kemeja ni pon korunk tau kan..mmg size aku...heheheehe.

Baju ni juga sebenarnya merupakan  Driver uniform from late 90's hingga ke awal 2000's.bule dijumpa pada driver truck pepsi kt USA tu.........


 kemeja kebiru2 biruan...agak simple...tp cop trademark pepsi tu..yg wat aku senyum sampai sekarang...hehe..and xsalah lagi mggu ni..mmg mggu penghargaan aku kepada ali popia lagi atas sumbangan kemeja pepsi ini kepada aku...hehehe...yang lain jgn marah eh...senyum je tau...akhir sekali..tanx again to my KING COKE!!...hehehe.

Wednesday, May 25, 2011

Gelas Pepsi DeliFrance

posting kali ini...mengenai item dari restaurant Delifrance.....huhuhu... kalau kt jb...kt jusco tebrau ada sbijik...tingkat bwh..huhuhu...



 hehehee,,,,,,,,,,ni dia......gelas pepsi delifrance.....
huhuhu..pepsi embose punyer.......

ni cop......dr restaurant delifrance...........punce dpt........ EN ALI POPIA...........tanx...king coke

Saturday, May 21, 2011

Pepsi G Shock!!! Latest Punyer!!! arghhh...coke ade?...hahaha

 ala............geramnyerrrrrr tgk jam g shock terbaru ni............alaaaaaaaaaaa..........apsal lah aku xkije lagi!!! geramnyerr tgk!!!!.......arghhhhhhhh.......bile aku nk abes blaja ni...!! haha
perghh.......jam ni...g shock under casio ok....casio!! bkn macdonald..!! kalau macdonald ..gelasss je bule ar.......ahhahahahaha,....kiter bakooo !..bako...bako aje!!!

perrggghhh siap time travel pack!!...arghhh bkn happy meal tau....hahahahaha
OPTIMISM......JOY....GOOD...
LOVES PEPSI..HATES COCA COLA......!!!!
(HAHAHAHAHAHAHAHA)

Thursday, May 19, 2011

PEPSI REGULAR PUTIH JAMES BOND

tin yang dilahirkan pada tahun 1995. aku suka tin ni coz memaparkan bahasa melayu..huhu. dikeluarkan sempena filem james bond goldeneye.... tanx to en ali popia....hehe....

Thursday, May 12, 2011

PEPSI METAL BOTTLE...huhu

posting lg untuk mggu ni..hanyalah dgn niat menunjukkan variasi pepsi2 yang ada kat dunia ni.... n kali ni saya paparkan botol pepsi besi...made in japan punyer,,,

 gambar perempuan dressup angkasawan seksi............

 tertera from product japan... dan mempunyai isipadu sebanyak 500ml..

dari sudut pandangan depan....logo pepsi lama dan gadis gedik pepsi...huhu....

Wednesday, May 11, 2011

GELAS PEPSI PON ADE LAH........HUHU

Posting kali ni....untuk cuba meredakan kerancakkan gelas coca cola di mekdi skrg ni!!........... elehhhh pepsi pon ade gelas jugak lah.....ni dia gelas pepsi keluaran KFC!!...... ayam lg sedap dr burger kcik...huhuhu...

 cop kfc pon tertera di gelas tersebut....huhu..cop mekdi ade ker kt gelas coke tu..xdekan?.. ntah aku xthu..coz aku xbli...hhehe....

Tuesday, May 10, 2011

TABUNG PEPSI REGULAR PUTIH SIZE XL......


finally cuti semester pon menjelma lagi...so sbg perasmian cuti sem ni...aku post TABUNG PEPSI REGULAR PUTIH ni utk tatapan kita semua...

punca dapat tabung ni..hasil trade dgn baju coca cola...huhu......tanx to kenalan kelantan ku..yang memberi tabung ini..

dibawah tabung ni...complete siap dengan lubank utk keluarkan balik duit...huhu....so klu time kerink xkelam kabut sgt.....apatah lagi xperlu utk memecahkan nya...xsanggup wooooo