Wednesday, March 30, 2011

Jam Tangan Pepsi

lagi dan lagi........ menuju mencari regu....dan 2mggu lepas....aku dapat mencari jam tgn pepsi putih..yg diwarwakan...oleh adik aku...hehehe..bende brp sen je ni...tp aku ttp puas....
pakai bersama kekasih relevan x...hidup mati bersama pepsi...huhu

Monday, March 28, 2011

BEG SYILING PEPSI

Jenguk2 jap..kt blog yg dh bersarang ni jap....maklumlah..aku smkin mhampiri final exam..so segala test n final project amat berlambak2...dan perlu di submit..di atas tarikh yg xmunasabah..hahaha...tension...

so kali ni..juz posting biasa dari aku beg duit syiling pepsi.... kalau tgk design...pun ade yg dh dpt detect..beg ni dikeluarkan masa world cup ritu......
beg zip....dr pepsi..hanya sebesar tapak tangan je....
uniknya ia boleh dipakai di pergelangan tgn...huhuhu...refresh your world....tp klu umor 11 thn kebwh manis lg pakai beg mcm ni..tp klu 30keatas...huhuhu...pakai beg mcmni kt tgn..ehehe...pikir sendiri lah.....huhu...mmg RELEVANNNN HABISSS.....

p/s AKU NK MTK MAAF SECARA TERBUKA PADA ADEQJB....SUNGGUH BRO...BKN XNK G MAJLIS KO...TP AKU TIME TU...BTUL ADA KURSUS SEMINAR KT UTHM...MMG XDPT KLUAR BRO..SORRY SGT....SMP SKRG AIR MATA AKU MASIH MENGALIR KESEDIHAN..XDPT TGK KO ATAS PELAMIN..BTUL BRO..AKU BKN SENGAJAKAN....

Friday, March 11, 2011

JAPAN OOOO JAPAN....... SIMPATI N TAKZIAH UTK JAPAN..

bkk google nk tau cter ape..keadaan sbnr yg berlaku kt japan..yelah...tbe2 keco...psl japan kene tsunami...tp pas dh bace2 mgenai tsunami kt japan....tgn gatal nk tgk item2 bru pepsi japan...pas tgk punyer tgk....tup2...ternampak pic2 2 model ngan pepsi nex....
dh nmpk pic ni trus..g cek kt rak2 pepsi aku ade tak...pepsi nex dlm koleksi aku...huhu...tgk2 ade pun....hehehe mcm rse puas sndri lak..tu sbb aku upload pic ni...hehe...papepun aku still simpati utk mangsa2 tsunami jepun...urm....

Tuesday, March 8, 2011

Beg Galas Pepsi Thierry Henry

hari tu aku ade posting beg pepsi fabregass...kali ni aku posting pulak beg henry yang dingamkan dengan regunya pet bottle n tin pepsi....huhuhu...puas tol dpt jumpe kan regunya.... punca dapat ialah dari sahabat cina ku..di sekitar johor bahru jgk...........
ni beg galas.....dr bekas player france...arsenal...barcelona...n skrg die men ngan club kt usa...
beg yg tertera dengan logo pepsi ini juga...adalah keluaran dari keropok kentang lays...utk pasaran Singapore...

Friday, March 4, 2011

apron pepsi 2011

mggu2 assignment berlambak2 dtg lg..........huh....lenguh pale otak...lunyai.... smp nk post item2 pepsi pun tergendala...huhu....
ok kali ni aku posting apron pepsi yg dapat ritu...huhuhu..punce hasil ialah akibat dr nk release tension otak...g lah jln2 jap....kt pasar karat ( lame xtrun p.krt jb....coz mkin lame..mkin byk brg2 merepek!)..jln2..tup2 mcm biase...jumpe azmi psr krt....settle...sebat.satu apron ni...thanks mie..coz still simpankn...huhuhu.
balik...smp umah...mmg aku scare kejam nyer memanggil adik aku utk jd model paksaan pepsi ini....huhu...tanx my sis ok..jasamu dkenang...hehehe