Friday, January 28, 2011

Koleksi Paper Cup Pepsi Part 3

Kali ni part 3.... aku tunjukkan variasi paper cup masa world 2010 ritu. xsilap aku mmg 4jenis cup ni je yg dikeluarkan dr kfc malaysia...klu korunk2 ade yg dpt selain 4 cup ni roger2 lah aku ok....huhu...ok....1st paper cup ni ialah dr frank lampard (england).
yang ni dr torres (spain)

mggu pertama yg dikeluarkan dr kfc.....messi (argentina).


drogba (ivory coast) playerrrrrrrrrrr yg aku pling benci....coz die dr chelsea......huhuhu...

Monday, January 24, 2011

Koleksi Paper Cup Pepsi Part 2

huhuhu yang ni bkn paper..tp plastik cup aku beli ngan dak setan jbbbbbbb..myampah..aku malas sebut nama...punce cup ni lah aku bkwn ngan die...mule2 knl baek jerrr......nmpk ok je ngan pepsi..dh skrg lame knl...pepsi aku dihina2!!! aku benci coke krna die..... a_ z_ r_z_l.....huhuhu

paper cup ujung 2009 ni aku dapatkan di panggung wayang jb..

paper cup ni dtg jauh dr new zealand.....(paparan depan)


ni nama kedai tersebut pada paper cup ni...

Sunday, January 23, 2011

Koleksi Paper Cup Pepsi Part 1

pepsi people keluaran kiosk pepsi singapore

paper cup pepsi 1999..dilahirkan di Malaysia.


keluaran terkini dr kfc Malaysia.

Wednesday, January 19, 2011

Key Chain Besi Pepsi

key chain pepsi design tin pepsi ni..aku dpt 2mggu lps dr kenalan penjual brg2 antik gak..aku agak tertarik ngan tulisan PEPSI n design yg terukir......rse lah die nyer timbul..huhu

ketebalan besi tersebut....hehehe......titanium? platinum?...berat 200gram ni,...hehe


pandangan sudut seperti tin pepsi..

Friday, January 14, 2011

posting xsengaje,,,,,,


saje..saje...sajee...saje2......hahahaha.....

Thursday, January 13, 2011

Pepsi Light Butterfly

posting kali ni hanya memaparkan tin pepsi light spore yang aku dapatkan utk diregukan dengan esbok kecik aku........huhuhu

pepsi light butterfly sesungguhnyer lagi sedap dr coca cola light.....hehe


tertera juga gadis retro......

Saturday, January 8, 2011

Botol Pepsi Embrossed Arab?...

lagi posting biasa dr aku...kali ni juz nk share tgk2 dengan botol pepsi pak arab ni..huhu. thanks to rahman sekeluarga coz tolong ushakan dr pakcik ko utk pepsi ni...hehe..jasamu dikenang..

hope aku xdipersalahkan eh menyebut botol embrossed ni..yelah..dh aku nampak tulisan timbul pada perkataan pepsi tu...so aku sebut lah embrossed..kalau salah jgk sori byk2 ..aku collector hingusan..huhu

mempunyai isipadu 400ml je.....


bagi aku ...botol ni dah lawa..tp alahai...cap plastik lh pulak....fail...hehehe....tp xpelah kelainan botol kaca pepsi untuk kali ni...hehe...enjoy...

Monday, January 3, 2011

Beg Pepsi Fabregass

dalam dok melepak dengan rakan collector india ku.....finally aku ternampak satu beg pepsi tergantung...huhuhu..dgn pantas aku menyambarrrrrrrr laju...settle.... beg pepsi keluaran produk LAY'S pada tahun sekitar 2008..... berikut aku dpt regukan dengan tin and pet bottle pepsi fabregass..

sisi tepi berserta cop pepsi
tertera jelas gambar fabregas, player club Arsenal dan Spain ni...fabregass dilantik menjadi model pepsi pada tahun 2008...

beg sempang eh...org panggil.......