Friday, April 23, 2010

PECAH KACA..PECAH GELAS...PEPSI KACA..MMG KELASSS..


Ini juz untuk menunjukkan lagi koleksi gelas PEPSI kaca aku....HUHUHU...

aku setakat ni baru dpt kumpul 5 edisi je...dan yg aku blm dpt ade lagi 3..bjik...

dan ade yg aku blm tau lg...xthu..wallahualam..


aku rse byk lg gelas pepsi yg aku xdpt kumpulkan...spt maklum aku juz hingusan collector...huhuhu..


papepun dgn paparan gelas pepsi ni..dpt lh kite 'laga2' kan dgn varisasi gelas coca cola yg lagi banyak dan rare....

Wednesday, April 21, 2010

evolusi PEPSI bermula...


aku sbnrnyer lbih pro-can...maklum lah botol kaca PEPSI susah ckit aku k mencari...hehehe (aku msih collector hingusan)...


so kt cni juz nk tunjukkan pencapaian aku dr tin old skool PEPSI aku sehingga PEPSI versi baru skrg ni..

MENCARI KELAINAN BERSAMA PEPSI


SALAM PERKENALAN untuk semua....1st time aku berkarya untuk blog...hahaha..so ayat2 ni sume kire ayat2 gelabah lah..standed dak baru....hehehe


wujudnya blog ini..juz untuk menunjukkan minat atau CHENTA pada PEPSI....hehe..


banyak masyarakat di Malaysia terutamanya ..byk taksub sgt pada COCA COLA...so kewujudan CHENTA PEPSI ini untuk aku mengumpulkan peminat2 PEPSI di Malaya ni...


aku tau PEPSI COLLECTOR..paling susah nak cari..majoriti..dak2 coke...kdg2 rse PEPSI mcm jadi anak tiri je..hahaha...brg2 PEPSI pun xbyk nk dibandingkan dgn coke..so itu yg best tu..cabaran beb...n utk newbie2..yg nk collect PEPSI korunk xterlambat lg..hehehe..sempat nk kejar2 brg yg korunk xkumpul lg..


so aku hrp..korunk support blog ni...lah bg mereka2 yg ade minat same mcm aku..yakni 'NAK KUMPUL PEPSI'..huhuhu